بیمه تکمیلی درمان
مشخصات سرپرست خانواده
روز
ماه
سال

استعلام بیمه تکمیلی درمان

بیمه درمان تکمیلی، رشته بیمه ای زیرشاخه بیمه اشخاص است که ریسک های مربوط به سلامتی و هزینه های بیماری های انسان ، داروها و عمل های جراحی و خدمات پزشکی را پوشش می‌دهد که بیمه تامین اجتماعی در قبال آن ها مسئولیتی تقبل نمی کند.

انواع بیمه درمان های تکمیلی

شرکت های بیمه گر انواع مختلفی از بیمه تکمیلی را ارائه می‌ کنند و می توان بیمه درمان تکمیلی را فقط یکی از انواع این نوع رشته بیمه ای دانست. بیمه درمان تکمیلی دارای دسته بندی های گروهی، انفرادی و خانواده است که در زیر به آن ها می‌پردازیم.

1) بیمه درمان تکمیلی گروهی

بیشتر بیمه های درمان تکمیلی در این نوع گروهی جای می‌گیرند.کارفرما می تواند اعضای سازمان شامل کارکنان رسمی، پیمانی ، قراردادی و حتی کارکنان بازنشسته خود را بیمه تکمیلی نماید البته تعداد این افراد باید از حدی فراتر رود و همه آن افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی با شماره کارگاهی آن سازمان باشند.

در بیمه تکمیلی گروهی ، علاوه بر اعضای سازمان می توان خانواده آن ها نظیر همسر، فرزندان ، پدر ، مادر و افراد تحت تکفل شان را تحت پوشش قرار داد.

شرایط سنی بیمه تکمیلی گروهی

از آن جا که بیمه های تکمیلی درمان ، زیرشاخه بیمه اشخاص هستند ، لذا شروط محدودیت سنی برای آنها صدق می کند و اگر سن متقاضی از حدی مجاز در شرایط بیمه‌نامه تکمیلی درمان فراتر رود، شرکت بیمه گر آن فرد را بیمه نکرده یا شرایط خاصی برای او لحاظ خواهد کرد.اگر گروه های تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی در سازمان ، کمتر از 1000 نفر باشند ، حداکثر سن در نظرگرفته شده برای بیمه شدن آن ها 60 سال است و سنین بالاتر از این سن معیار ملزم به پرداخت حق بیمه بیشتر( 50% بیشتر از حق بیمه متعارف بیمه تکمیلی درمان گروهی) هستند.برای افراد بالاتر از 70 سال حق بیمه درمان تکمیلی دو برابر خواهد شد.

اما اگر تعداد اعضای سازمان که تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار می گیرند از 1000 نفر فراتر رود، شرط محدودیت سنی لغو شده و حق بیمه پرداختی بیمه درمان تکمیلی گروهی همه افراد یکسان خواهد بود. البته نکته مهم این است که گاهی شرکت‌های بیمه‌گر شرایط محدودیت سنی را برحسب آیین نامه های درون شرکتی خود تغییر داده و محدودیت ها یا تسهیلات خاصی در نظر خواهند گرفت.

در صورت فوت بیمه شده اصلی ، اعضای خانواده و تحت تکفل او درصورت پرداخت حق بیمه مربوطه ، امکان تداوم استفاده از بیمه تکمیلی درمان گروهی را خواهند داشت.

2) بیمه تکمیلی خانواده

برخی از شرکت های بیمه‌گر طرح تکمیلی بیمه درمان تکمیلی خانواده را ارائه کرده اند که می توان از بین این طرح‌ها به بیمه درمان تکمیلی خانواده سامان و بیمه تکمیلی خانواده تعاون اشاره کرد.در بیمه تکمیلی خانواده نیازی نیست که بیمه تامین اجتماعی افراد متقاضی از یک سازمان رد شده باشد و شرطی نیز برای حداقل تعداد افراد بیمه شده وجود ندارد.

  • امکان پرداخت حق بیمه تکمیلی خانواده به صورت اقساط
  • امکان تهیه بیمه نامه تکمیلی حتی بدون نیاز به داشتن بیمه پایه تامین اجتماعی
  • پوشش های بیمه ای با سقف تعهدات متنوع برای همه اعضای خانواده

شرایط کلی بیمه درمان تکمیلی خانواده

الف) برخی از پوشش های بیمه درمان تکمیلی خانواده ، نظیر جراحی و بستری و زایمان به سپری شدن دوره انتظار نیاز است و بیمه شده پس از گذراندن این دوره می تواند از پوشش های مربوطه استفاده نماید.

ب) افراد دارای سابقه بیماری در استفاده از پوشش های بیمه درمان تکمیلی خانواده با محدودیت هایی روبه رو هستند و امکان استفاده از همه پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی خانواده برای آن ها وجود ندارد.

ج) هر عضو خانواده که تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی خانواده قرار می‌گیرد، باید حق بیمه جداگانه ای پرداخت نماید.

د) بیمه تکمیلی درمان خانواده با توجه به این که زیرشاخه بیمه اشخاص است ، دارای شرط محدودیت سنی است که قبل از خرید حتما باید این مساله را با شرکت بیمه‌گر بررسی نمایید زیرا هر یک از شرکت‌های بیمه‌گر، محدودیت ها و شروط سنی خاصی برای این رشته بیمه‌نامه مدنظر قرار می دهند.

3) بیمه درمان تکمیلی انفرادی

طرح نوین ارائه شده توسط شرکت های بیمه‌گر که نرخ و طرح های متعددی را برای دربرگرفتن نیازهای بیمه اشخاص شامل می شود و مناسب افرادی است که امکان تهیه بیمه درمان تکمیلی را تحت نظر ارگان یا سازمان خاصی به صورت گروهی ندارند. هر فرد با توجه به پوشش‌ها و حق بیمه مناسب خود می تواند طرح مختص خود را خریداری نماید.در حال حاضر فقط شرکت های بیمه سامان و بیمه تعاون ، طرح بیمه درمان تکمیلی انفرادی را ارائه می دهند که هر کدام شرایط بیمه ای خاصی دارند. بیمه‌گزار در انتخاب بیمه درمان تکمیلی انفرادی باید به تعداد مراکز درمان تحت قرارداد با بیمه‌گر توجه نماید که هرچه تعداد این مراکز درمانی طرف قرارداد بیشتر باشد، مراجعه به مراکز درمانی در هنگام بیماری و بستری شدن آسان تر می باشد.

تفاوت انواع بیمه درمان تکمیلی

تفاوت بیمه درمان خانواده با بیمه درمان تکمیلی گروهی ، بالاتر بودن حق بیمه پرداختی بیمه تکمیلی خانواده و پوشش های بیمه ای کمتر است ولی در مورد بیمه درمان تکمیلی انفرادی پوشش های بیمه ای کامل در اختیار بیمه‌گزار قرار می‌گیرد. حتی در برخی از شرکت های بیمه نظیر بیمه تکمیلی انفرادی سامان، داشتن بیمه پایه لزومی ندارد یعنی گاهی در صورت نداشتن حق بیمه اجتماعی، امکان تهیه بیمه تکمیلی انفرادی وجود دارد.

هم چنین برخی افراد تصور می‌کنند که با پرداخت یک حق بیمه توسط سرپرست، امکان استفاده تمام اعضای خانواده از پوشش‌های بیمه تکمیلی درمان خانواده وجود دارد در صورتی که ماهیت بیمه تکمیلی درمان خانواده، همان ماهیت بیمه تکمیلی انفرادی است ولی در آن الزام پرداخت حق بیمه به تعداد اعضای خانوار وجود دارد و یک بیمه‌نامه به نام سرپرست صادر خواهد شد که در آن نام اعضای تحت تکفل او درج شده است.اگر خانواده ای برای هریک از اعضای خود مایل به خریداری طرحی مجزا باشد، باید بیمه تکمیلی انفرادی را برای هر فرد خریداری نماید.

پوشش‌های بیمه تکمیلی

پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی ارائه شده توسط شرکت های مختلف بیمه‌گر می تواند متفاوت باشد.برخی از شرکت های بیمه، علاوه بر پوشش های اصلی بیمه درمان تکمیلی، پوشش‌های بیمه تکمیلی فرعی یا الحاقی نیز ارائه می دهند که البته حق بیمه بیشتر را می‌طلبند.

پوشش‌های اصلی بیمه تکمیلی ارائه شده توسط شرکت‌های بیمه‌گر مختلف به شرح زیر هستند:

  • هزینه‌های بستری ، جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، انواع سنگ‌شکن در بیمارستان و مراکز محدود جراحی و Day Care( جراحی های Day Care، جراحی‌هایی هستند که مدت زمان مراقبت های بعد از عمل آن ها در مراکز درمانی بیش از یک روز نباشد.)
  • هزینه های آمبولانس شهری و بین شهری و سایر فوریت‌های پزشکی مشروط به بستری شدن بیمه شده در مراکز درمانی یا انتقال بیمار به سایر مراکز تشخیصی و درمانی طبق دستور پزشک معالج
  • هزینه همراه بیماران زیر 7 سال و بالای 70 سال در بیمارستان

پوشش‌های اضافی بیمه تکمیلی گروهی که در صورت درج در بیمه‌نامه تکمیلی قابل پوشش هستند:

  • پوشش هزینه های اعمال جراحی مربوط به سرطان ، مغز، اعصاب مرکزی و نخاع( استثنای این موضوع ستون فقرات است) ، گامانایف، قلب، پیوند ریه، کبد ، کلیه و مغز استخوان
  • هزینه های زایمان طبیعی و سزارین تا 50 درصد سقف تعهد سالیانه . در این پوشش بیمه‌ای ، سقف تعهد بیمه‌گر نباید از بالاترین هزینه توافق شده با بیمارستان‌های طرف قرارداد فراتر رود. در صورت خریداری پوشش زایمان، پوشش هزینه‌های مربوط به درمان نازایی و ناباروری و عمل‌های جراحی مرتبط همانند IUI, ITSC , ZIFT, GIFT ، میکروانجکشن و IVF حداکثر معادل سقف تعهد زایمان به عنوان یک پوشش مستقل از آن مجاز است.

پوشش هزینه های پاراکلینیکی:

  • هزینه های پاراکلینیکی(آزمایش های تشخیصی برای سنجش میزان پیشرفت یا بهبود بیماری و اطمینان از بهبود و ارتقای سلامتی بیمار) که این هزینه‌ها شامل ماموگرافی،انواع اسکن و اندوسکوپی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو و دانسیتومتری، تست ورزش، تست آلرژی، نوار عضله EMG، نوار عصبی NCV، نوار مغز EEG، نوار مثانه، تست تنفسی شامل اسپیرومتری و PFT، شنوایی سنجی ، بینایی سنجی ، آنژیوگرافی چشم، هولتر مانیتورینگ قلب هستند.
  • هزینه های عمل های سرپایی همانند دررفتگی و شکستگی و گچ گرفتن اعضای بدن، ختنه، بخیه ، کرایوتراپی، اکسیژن لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزردرمانی
  • دندانپزشکی که فقط شامل کشیدن دندان ،جرم‎گیری، بروساژ، ترمیم و پرکردن، درمان ریشه و روکش شود.
  • هزینه تهیه عینک و لنز طبی و سمعک
  • جراحی عیوب انکساری چشم البته به شرطی که بنا به تشخیص چشم پزشک معالج، جمع نقص بینایی هر چشم (درجه نزدیک بینی یا دوربینی به اضافه نصف آستیگمات) 4 دیوپتر یا بیشتر باشد.
  • هزینه های ناهنجاری ها و بیماری‌های جنین (تست‌های غربالگری)
  • تهیه اروتز
  • هزینه خدمات آزمایشگاهی نظیر آزمایش‌های تشخیصی، آسیب شناسی و پاتولوژی و ژنتیک پزشکی، انواع رادیوگرافی، نوارقلب و فیزیوتراپی ( به استثنای چکآپ)
  • هزینه های ویزیت، دارو و خدمات اورژانسی غیربستری

سایر پوشش‌های بیمه درمانی تکمیلی

  • هزینه تهیه اعضای طبیعی بدن برای پیوند حداکثر به میزان تعهد پایه سالیانه برای هر بیمه‌گزار
  • پوشش بیمه ای خطرات طبیعی به جز زلزله در صورت پرداخت حق بیمه بیشتر

همه پوشش‌های بیمه‌ای یاد شده سقف معینی برای تعهد بیمه‌گر دارند و بیمه گر مسئولیتی در قبال هزینه های فراتر از میزان مبلغ تعهد شده تقبل نمی کند.

استثنائات پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی :

ریسک‌های زیر در پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی جای نمی گیرند:

  • ترک اعتیاد
  • خودکشی
  • اعمال مجرمانه
  • خسارت ناشی از بلایای طبیعی همانند سیل، فوران آتشفشان
  • خسارات ناشی از جنگ، شورش، بلوا، اعتصاب، آشوب
  • جراحی‌های زیبایی مگر این که ناشی از حادثه ای طی مدت اعتبار بیمه‌نامه درمان تکمیلی باشد.
  • عیوب مادرزادی مگر به تشخیص پزشک معتمد و معالج با هدف درمانی
  • هزینه اتاق خصوصی در مراکز درمانی و بیمارستان ها مگر این که پزشک معالج ضرورت آن را تشخیص دهد.
  • اعمال زیبایی دندانپزشکی نظیر ایمپلنت ، ارتودنسی، دندان مصنوعی و جراحی لثه
  • زایمان برای فرزند چهارم و بیشتر
  • لوازم و داروهایی که جنبه زیبایی و بهداشتی دارند.
  • هزینه های مربوط به معلولیت ذهنی و از کارافتادگی کلی
  • جراحی فک مگر به دلیل تومور یا حادثه تحت پوشش‎های بیمه درمان تکمیلی ضرورت یابد.
  • لقاح سازی و هم چنین عقیم سازی مگر به علت وجود تومور یا وقوع حادثه تحت پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی باشد.
  • اسلیو معده ، لیپوماتیک و ابدوماتیک و اقدامات لاغری بیمارانی که شاخص توده بدنی آن ها بیشتر از 40 باشد.
  • جراحی دیسک کمر
  • کلیه هزینه های پزشکی در مراحل تحقیقاتی بوده و تعرفه درمانی آن از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین نشده باشد.

البته برخی از بیمه‌گرها با دریافت حق بیمه بیشتر، تعدادی از خسارات مذکور را در بیمه‌نامه درمان تکمیلی خود تحت پوشش قرار می‌دهند.

حق بیمه درمان تکمیلی

به غیر از تعرفه ها و طرح های گوناگون شرکت‌های بیمه‌گزار ، عوامل گوناگونی در تعیین قیمت بیمه درمان تکمیلی به شرح زیر تاثیرگذارند:

الف) سقف تعهدات و پوشش‌های بیمه ای انتخابی

الف) سقف تعهدات و پوشش‌های بیمه ای انتخابی : هرچه پوشش ها و تعهدات بیمه ای بیشتری در طرح بیمه تکمیلی درمان انتخاب گردد ، به مراتب هزینه بیمه درمان تکمیلی نیز بالاتر خواهد بود.

ب) سن بیمه‌گزار : سن بیمه گزار در تعیین میزان حق بیمه درمان تکمیلی تاثیرگذار است و معمولا شرکت‌های بیمه‌ای دسته بندی های سنی گوناگون با حق بیمه‌های معین برای هر یک در نظر می‌گیرند.

ج) تعداد بیمه‌گزاران : تعداد متقاضیان بیمه ای از تعداد معینی که فراتر رود، مبلغ حق بیمه درمان تکمیلی کاهش خواهد یافت.

شرایط بیمه درمان تکمیلی برای گروه های کمتر از 50 نفر

  • در صورت تشخیص پزشک متخصص و معتمد شرکت های بیمه‌گر، پرداخت هزینه معاینات پزشکی به عهده بیمه‌گزار است.
  • سقف تعهدات بیمه‌گر برای تمام اعضای خانواده یا گروه در تمام عمل جراحی های تعهد شده( شامل جراحی های تخصصی، فوق تخصصی و عمومی) یکسان است.
  • پوشش هزینه های رفع عیوب انکساری چشم خارج از مسئولیت بیمه‌گر است و بیمه‌گر تعهدی در قبال آن‌ها نمی‌پذیرد.
  • بیمه‌گر می تواند با بررسی معاینات و پرسشنامه های سلامت اعضای خانواده، از بیمه کردن فرد یا گروه یا خانواده ای خودداری نماید.
  • پرداخت هزینه های زایمان طبیعی و سزارین و هزینه بیماری های دارای سابقه درمان قبل از بیمه شدن، در سال اول قرارداد میسر نیست.
  • بیمه‌گزار باید حداکثر طی 5 روز از زمان بستری شدن هریک از بیمه‌شدگان در بیمارستان و قبل از ترخیص به بیمه‌گر اطلاع دهد.
  • در مواردی که بیمه شده با معرفی‌نامه بیمه‌گر از خدمات مراکز درمانی طرف قرارداد استفاده نماید، صورت حساب مرکز درمانی اساس محاسبه هزینه های مورد تعهد خواهد بود.در غیر این صورت، هزینه‎های مربوط براساس شرایط قراردادهای بیمه‌گر با بیمارستان هم‌تراز پرداخت خواهد شد.
  • بیمه‌گزار در انتخاب هریک از بیمارستان‌های داخل کشور مختار است و پس از پرداخت هزینه مربوطه، فاکتور را باید به همراه گواهی پزشک معتمد بیمه‌گر درخصوص علت بیماری و شرح درمان‌ها دریافت و به بیمه‌گر ارائه نماید.

فرانشیز بیمه درمان تکمیلی

در صورتی که بیمه‌گزار از بیمه پایه استفاده نکند،بین 10 الی 30 درصد هزینه های درمانی جراحی ، بستری شدن در بیمارستان، زایمان و .... تحت عنوان فرانشیز بر عهده خود بیمه‌گزار خواهد بود.در غیر این صورت فرانشیز معادل سهم بیمه پایه و حداقل 30% خواهد بود البته بیمه‌گر با دریافت حق بیمه اضافی از بیمه‌گزار از طریق پوشش فرانشیز، هزینه‌های یاد شده را تقبل می کند و فرانشیز هزینه های درمانی، بیمارستانی، جراحی و زایمان بر عهده بیمه‌گر خواهد بود.البته حداقل فرانشیز 10 درصدی هرگز قابل بیمه شدن نیست و بیمه‌‌گزار الزام به پرداخت آن دارد.

دوره انتظار در بیمه درمان تکمیلی

مدت انتظار بیمه درمان تکمیلی، مدت زمانی است که بیمه‌گر تعهدی در قبال جبران خسارات بیمه‌گزار ندارد.این مدت زمان از هنگام عقد قرارداد شروع می‌شود.دوره انتظار در هنگام پوشش هزینه‌های زایمان بیمه تکمیلی درمان ضرورت می یابد.بیمه‌گزار باید بداند که دوره انتظار مربوط به پوشش بیمه انتظار نه الی دوازده ماه است.توصیه می شود که بیمه‌گزار قبل از بارداری حتما این نکته دوره انتظار پوشش بیمه ای زایمان را مدنظر قرار دهد.

پرداخت خسارت بیمه تکمیلی درمان

دو روش برای پرداخت هزینه‌های مربوط به بیمه تکمیلی درمان وجود دارد:

1) مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد با معرفی نامه :اگر بیمه‌گر با مراکز درمانی قرارداد عقد کرده باشد، بیمه‌گزار به نمایندگی بیمه خود مراجعه نموده و با ارائه گواهی پزشک درباره الزام استفاده از پوشش‌های خدمات پزشکی، معرفی نامه مربوطه را دریافت می‌کند، سپس او به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه‌گر مراجعه کرده و از خدمات مدنظر تا سقف تعهد بیمه با کسر فرانشیز بهره‌مند می‌گردد.

2) دریافت هزینه از مراکز پرداخت خسارت بیمه : بیمه گزار به مرکز خدمات درمانی دلخواه خود مراجعه نموده و خدمات درمانی را دریافت می نماید.سپس، او مدت زمانی محدود حداکثر چهار ماهه جهت ارائه گواهی پزشک و فاکتور هزینه های درمانی به مراکز پرداخت خسارت بیمه دارد تا هزینه مربوطه را با کسر فرانشیز و تا سقف تعهد بیمه دریافت نماید.

مدارک لازم برای دریافت خسارت بیمه درمان تکمیلی :

1) اصل فاکتور هزینه‌های درمانی انجام شده ممهور به مهر مرکز درمانی

2) اصل نسخه پزشک متخصص دارای مهر رسمی

3) مدارک موردنیاز خاص هر پوشش بیمه‌ای

کدام بیمه تکمیلی انفرادی بهتر است ؟

معیارهای انتخاب بیمه درمان تکمیلی انفرادی دربرگیرنده طرح ها و پوشش‌های ارائه شده از طرف شرکت‌های بیمه‌گر، تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد، تعداد شعب و نمایندگی های شرکت بیمه و گستردگی خدمات آن‌ها، نرخ بیمه ، میزان دوره انتظار هستند. البته در حال حاضر، می توان فقط از شرکت های بیمه‌گر سامان و تعاون بیمه تکمیلی انفرادی را تهیه نمود.

بیمه تکمیلی درمان سامان

یکی از شرکت‌های بیمه‌گر ارائه کننده بیمه تکمیلی انفرادی، شرکت بیمه‌گر سامان است که رشته بیمه تکمیلی درمان را در قالب 6 طرح با پوشش‌ها و سقف تعهدات مختلف ارائه می کند.طرحهای بیمه تکمیلی انفرادی سامان شامل طرح مهر، طرح نسیم، طرح سروش، طرح عقیق ، طرح وصال، طرح شمیم هستند. بیمه تکمیلی سامان در انواع انفرادی، خانواده و گروهی به متقاضیان بیمه ارائه می‌گردد. نکته جالب خرید بیمه تکمیلی درمان سامان این است که برای خرید آن نیازی به داشتن بیمه پایه ( بیمه‌های شرکت‌های بیمه‌گر دولتی نظیر بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمان نیروهای مسلح، سلامت ایرانیان و حوادث درمانی) نیست که در این حالت، با پرداخت 18% حق بیمه بیشتر، دارا بودن بیمه تکمیلی درمان سامان میسر می‌گردد.

شرایط سنی بیمه تکمیلی سامان

متقاضیان بیمه تکمیلی درمان سامان باید در بازه سنی از بدو تولد تا 70 سالگی باشند و امکان صدور بیمه درمان تکمیلی سامان برای سنین بالاتر از 70 سال وجود ندارد.

روش های پرداخت حق بیمه تکمیلی درمان سامان

در بیمه تکمیلی درمان سامان، حق بیمه به صورت سالیانه محاسبه شده و بیمه گذار می تواند به صورت نقدی یا اقساطی آن را پرداخت نماید. در صورت خرید بیمه تکمیلی درمان انفرادی سامان به صورت نقدی ، تخفیف 10 درصدی به بیمه‌گذار تعلق می‌گیرد.

دوره انتظار بیمه تکمیلی انفرادی سامان

هریک از طرح های بیمه تکمیلی انفرادی سامان دارای دوره انتظار سه ماهه برای خدمات بستری و جراحی و دوره انتظار نه ماهه برای زایمان می‌باشدیعنی برای پوشش موارد ذکر شده حداقل باید سه و نه ماه از مدت زمان بیمه شدن گذشته باشد.

روش‌های دریافت هزینه‌های پزشکی از شرکت بیمه سامان

1) مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد با معرفی‌نامه

اگر مراکز درمانی با بیمه گر سامان قرارداد داشته باشند، بیمه شده فقط هزینه های خارج از تعهد بیمه سامان را پرداخت می‌کند و نیازی به فرانشیز نیست البته سهم شرکت بیمه‌گر سامان از حداکثر سقف معرفی‌نامه فراتر نمی رود.

اگر مراکز درمانی با بیمه‌گر سامان قرارداد عقد نکرده باشد، بیمه‌شده علاوه بر فرانشیز هزینه های خارج از تعهد و مازاد سقف را پرداخت می‌کند.

2) مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد بدون معرفی‌نامه

خسارت براساس تعرفه مرکز خدمات درمانی پرداخت شده و مابه التفاوت مشمول کسورات می گردد.

3) مراجعه به مراکز طرف قرارداد

بیمه‌گزار ملزم به ارائه مدارک پزشکی خود حداکثر تا 4 ماه بعد از تاریخ مندرج در مدارک پزشکی است تا مراحل پرداخت خسارت پزشکی در روند رسیدگی قرار گیرد.پس از تایید مدارک ، هزینه های درمانی پرداخت می‌گردد.خسارت براساس معادل آن در مراکز هم تراز محاسبه و مازاد تعرفه ها کسر می‌گردد.

مدارک موردنیاز برای بررسی خسارت پاراکلینیکی :

  • اصل فاکتور مبلغ پرداختی بیمه‌گزار دارای تاریخ و مهر مرکز خدمات درمانی مجاز
  • کپی جواب مبنی بر اقدام پاراکلینیک یا دستور پزشک معالج ( اصل مدارک پاراکلینیکی عودت داده نمی‌شود لذا فقط کپی مدارک پاراکلینیک را برای دریافت خسارت مربوطه به شرکت بیمه‌گر سامان ارسال نمایید.)

خرید بیمه تکمیلی درمان (بیمه تکمیلی درمان انفرادی و بیمه تکمیلی درمان خانواده)

الف) پس از وارد کردن مشخصات در کادرهای معین، به مقایسه قیمت بیمه تکمیلی درمان انفرادی و بیمه تکمیلی درمان خانواده از شرکت‌های مختلف ارایه‌دهنده این بیمه‌نامه بپردازید.به عنوان مثال، می توان به بیمه تکمیلی انفرادی سامان ، بیمه تکمیلی خانواده سامان ، بیمه تکمیلی انفرادی تعاون اشاره کرد.

ب) در نهایت با توجه به اولویت ها و نیاز خود و طرح های بیمه ای ارائه شده ،یکی از شرکت‌های ارایه دهنده بیمه تکمیلی انفرادی و بیمه تکمیلی درمان خانواده موجود در سیستم را انتخاب نمایید.

ج) در نهایت بعد از ورود اطلاعات شخصی و بارگذاری اسکن شناسنامه ، کارت ملی و دفترچه درمان پایه ( در صورت وجود) با پرداخت هزینه به خرید آنلاین بیمه تکمیلی درمان انفرادی و بیمه تکمیلی خانواده مناسب خود بپردازید.

د) بیمه‌نامه درمان تکمیلی خریداری شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر می گردد و به هر کجای کشور به صورت رایگان ارسال خواهد شد.

سامانه آنلاین استعلام، مقایسه و خرید بیمه‌نامه، با هدف صرفه‌جویی در زمان، افزایش سرعت صدور بیمه‌نامه و ارتقای سطح ارائه خدمات بیمه‌ای به کاربران ایجاد شده است. در این سامانه، امکان خرید اینترنتی انواع بیمه‌نامه اعم از شخص ثالث، بدنه، موتور، تکمیلی درمان، آتش سوزی و... وجود دارد. با وارد کردن مشخصات، می‌توانید قیمت بیمه‌نامه مورد نظرتان را در بیش از ۲۰ شرکت مورد تأیید بیمه مرکزی استعلام بگیرید و مناسب‌ترین بیمه را انتخاب کنید.

تماس تلفنی
02183855820مشاوره آنلاین و رایگان